Bericht versturen
aboutus

Soho Aneco Chemicals Co., Limited

Soho Aneco Chemicals Co., Limited Soho Aneco Chemicals Co., Limited Soho Aneco Chemicals Co., Limited
1 2 3
Soho Aneco Chemicals Co., Limited
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: ANECO
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Wij zijn een high-tech die onderneming door technologische innovatie wordt gedreven, die zich op het grondstoffengebied concentreren van schoonheidsmiddelen, persoonlijke verzorging, voedsel en voedingsproducten.

 

Met „Innovatie & Concentratie“ als zijn kernwaarde, is ANECO geëngageerd aan het voorzien van de wereldmarkt van hoogste kwaliteit, innovatieve grondstoffen met hoge toegevoegde waarde en unieke. ANECO zal constant naar nieuwe samenwerkingskansen, om nieuwe gebieden en markten open te stellen streven, die een eersteklas internationale onderneming in de industrie ernaar streven te worden.

 

Met de richting van materiële innovatie, technologiedoorbraak en toepassingscreativiteit, evenals de combinatie van zijn overvloedige de industrieervaring en toekomstgerichte globale visie, selecteert ANECO en ontwikkelt een aantal concurrerende en efficiënte producten, formuleert een positieve cyclus van de korte, op middellange en lange termijn plannen van de projectontwikkelings.

 

Na jaren van het uiterst nauwgezette werk, heeft ANECO met klanten in Amerika, Europa, Australië, Zuidoost-Azië en andere landen en regio's, samengewerkt en een vriendschappelijke behulpzame verhouding op lange termijn met bekende bedrijven zoals Unilever, Proya, JALA, Kolmar, Biohope, nutri-Hout, Nox Bellcow, Mentholatum, enz. gevestigd.

Wij zijn bereid met meer partners samenwerken om een glorierijke en veelbelovende toekomst samen tot stand te brengen!

 

Dienst

Het concept dat creërend waarde voor anderen de enige manier is om waardevol te maken wordt hoogst ingebed in de cultuur van ANECO. Met chemische synthese, enzymtechniek, gistingstechniek, synthetische biologie, celtechniek, farmacologie en andere geavanceerde technologieën als productiewaarborg, werkt ANECO met de meest professionele spelers in diverse delen van de leveringsketen samen zoals mechanismeonderzoek, veiligheidsdoeltreffendheid, wetten en verordeningen, kanalen, enz., en sluit zich aan bij krachten om waarde aan de gehele waardeketen toe te voegen, waarbij zijn meest unieke kernconcurrentievermogen wordt gevormd. Ondertussen, is ANECO een sleep van groene chemie opgevlamd om natuurlijke rijkdommen te beschermen, milieuvervuiling en zijn koolstofvoetafdruk verminderd.

Ons Team

Verkoop

Wij hebben een uitstekend verkoopteam met professionele productkennis en een vriendschappelijke en enthousiaste de diensthouding, gewijd aan het voorzien van u van een ervaring van de kwaliteitsdienst.

 

R&D

Wij hebben een professioneel R&D-team om producten met een toekomstgerichte visie te selecteren en producten met professionele technologie te ontwikkelen en te bevorderen.

Ondertussen, werkt ons R&D-team met verscheidene universiteiten samen en is geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de beste kwaliteit en de stabiele producten.

 

KWALITEITSCONTROLE

Wij hebben een professioneel QC team en zijn uitgerust met professionele instrumenten in ons eigen laboratorium om de kwaliteit van onze producten te testen. Ondertussen, werken wij met derde partijen (met inbegrip van universiteiten, onderzoekinstituten en de agentschappen van de derdesamenwerking) samen. Wij verstrekken het uitvoerige testen en kunnen objectieve derde het testen rapporten verstrekken.

Global partners

China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 0China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 1China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 2China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 3China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 4China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 5China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 6China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 7China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 8China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 9

 

 

 

China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 10China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 11China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 12China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 13

 

 

China Soho Aneco Chemicals Co., Limited Bedrijfsprofiel 14

Contactgegevens