Bericht versturen
products

AC-HPR-S10 (Hydroxypinacolon-retinoaat en dimethylisosorbide)

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AC-HPR-S10
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Overeen te komen
Levertijd: Overeen te komen
Betalingscondities: Overeen te komen
Levering vermogen: Overeen te komen
Gedetailleerde informatie
Verschijning: Lichtgele Vloeistof R.i. (25°C): 1.450-1.520
Soortelijk gewicht (25°C): 1.10-1.20

Productomschrijving

PRODUCTnaam

Ac-hpr-S10

 

BESCHRIJVING

Ac-hpr-S10 is nieuwe generatie rechtstreekse retinol. Het is één van de bio-meest beschikbare die, nonprescription vormen van Vitamine A in schoonheidsmiddelen worden verkocht en gemakkelijk geformuleerde vochtvrije matrijs die 10% van de pinacolylester bevatten van alle-trans retinoic zuur in een oplosmiddel van de premielevering.

 

PRODUCTidentificatie

INCI-Naam: Hydroxypinacolone Retinoate & Dimethyl Isosorbide
CAS No.: 893412-73-2 & 5306-85-4
Chemische Formule: C26H38O3 & C8H14O4
Molecuulgewicht: 398.58 & 174.19

 

VOORDELEN

- Niet-irriteert
- Hoge stabiliteit
- Verbeterde activiteit
- Gemakkelijk te formuleren

 

OPSLAG EN STABILITEIT

Het product kan 12 maanden vanaf de fabricagedatum in de ongeopende originele container en bij kamertemperatuur worden opgeslagen.
Het zou tegen licht, hitte, zuurstof en vochtigheid moeten worden beschermd. Houd container gesloten strak. Zodra geopend, gebruik snel inhoud.

 

TOEPASSINGEN

1. De toepassingen omvatten (maar zijn niet beperkt tot) skincare, kleurenschoonheidsmiddel en lichaamsverzorgingformuleringen.
2. Kan in oil-in-water emulsies, water-in-olie emulsies en andere formuletypes, zoals emulsies, serums en vochtvrije systemen worden geformuleerd, aan de oliefase van alle emulsies toevoegen, neutraal pH.
3. Geadviseerd in mede-geformuleerde nachttoepassing, andere actieve ingrediënten, photostabilizers, en zelfs zonneschermen voor dagelijkse slijtage.
4. Adviseerde om dit product op een manier te formuleren die vermijdt gietend lucht/zuurstof in het definitieve cosmetischee product. Als alle retinoids, is de hoogst specifieke reeks vervoegde dubbele banden vatbaar voor oxydatie, worden het anti-oxyderend zoals Vitamine voorgesteld.
5. Kan keratinemetabolisme bevorderen, poriën ontruimen en acne behandelen, huidruwheid verbeteren, huidtoon ophelderen, die verschijning van fijne lijnen en rimpels verminderen.

 

DOSERING

0.01-3%

 

 

Contactgegevens
ANECO

Telefoonnummer : 86 25 66060698