Bericht versturen
products

AC1200 (Lauryl Glucoside)

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AC1200
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Overeen te komen
Levertijd: Overeen te komen
Betalingscondities: Overeen te komen
Levering vermogen: Overeen te komen
Gedetailleerde informatie
Verschijning: Lichtgeel troebel vloeistof/deeg Stevige Inhoud: 50.0-53.0%
Vrije vettige alcohol: 1.0% maximum Gesulfateerde as: 3.0% maximum
Hoog licht:

Milde niet-ionische capillair-actieve stof

,

CAS 110615 47 9 Lauryl Glucoside

,

Lauryl Glucoside vermindert irritatie


Productomschrijving

AC1200 (Lauryl Glucoside)

 

PRODUCTnaam

AC1200

 

BESCHRIJVING

AC1200 is een niet-ionische die capillair-actieve stof, van natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt. AC1200 is zeer mild en gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Het product wordt over het algemeen gebruikt in shampoo, schuimbad, schoonmakende lotion, scheef detergens, wegens zijn uitstekende mildness, het schuimen prestaties en capaciteit te verminderen

irritatie.

 

PRODUCTidentificatie

INCI-Naam: Lauryl Glucoside
CAS No.: 110615-47-9

 

EIGENSCHAPPEN

AC1200 is een niet-ionische capillair-actieve stof die superieure detergentie, het emulgeren, het doordringen en de verminderingseigenschappen van de oppervlaktespanning verstrekt. Het toont goede verenigbaarheid met alle andere types van capillair-actieve stoffen. Synergistic en het dik maken gevolgen kunnen worden gevonden, vooral wanneer gemengd met CAPB,
SLS, SLES, enz. AC1200 zijn zeer efficiënt in harde oppervlaktereiniging en verwerking. Als alle APG-producten, is AC1200 mild en gemakkelijk biologisch afbreekbaar.
Er kan sedimentatie afhankelijk van opslagtijd zijn. In dit geval, zou het product v3o3or gebruik moeten tot eenvormig worden verwarmd en worden bewogen.

 

OPSLAG EN STANBILITY

Het product kan 24 maanden vanaf de fabricagedatum in de ongeopende originele container en bij kamertemperatuur worden opgeslagen.
Het zou tegen licht, hitte, zuurstof en vochtigheid moeten worden beschermd. Houd container gesloten strak. Zodra geopend, gebruik snel inhoud.

 

TOEPASSINGEN

AC1200 wordt wijd gebruikt in persoonlijke verzorgingproducten, harde oppervlaktereinigingsmachines, agrochemische emulgators en formuleringen die vereisen dik makend gevolgen, omdat zijn unieke prestaties in het schoonmaken, het emulgeren en het dik maken.

 

 

Contactgegevens
ANECO

Telefoonnummer : 86 25 66060698