products

AC215 RSPO MB (Caprylyl/Capryl-Glucoside)

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AC215 RSPO MB
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Overeen te komen
Levertijd: Overeen te komen
Betalingscondities: Overeen te komen
Levering vermogen: Overeen te komen
Gedetailleerde informatie
Verschijning: Lichtgele kleverige vloeistof Stevige Inhoud: 62.0-65.0%
Viscositeit (40℃): 500-1500mPa.s Vrije vettige alcohol: 1.0% maximum
Hoog licht:

De natuurlijke Ingrediënten AC215 RSPO van de Huidzorg

,

Het Glucoside van AC215 RSPO MB Caprylyl Capryl

,

AC215 RSPO c8-10 vettige alcoholglucoside


Productomschrijving

PRODUCTnaam

AC215 RSPO MB

 

BESCHRIJVING

AC215 RSPO MB is een niet-ionische die capillair-actieve stof van natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt. Het is zeer mild en gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Het product wordt over het algemeen gebruikt als secundaire capillair-actieve stof voor het reinigen van producten, wegens zijn uitstekende mildness, het schuimen prestaties en capaciteit om irritatie te verminderen.

 

PRODUCTidentificatie

INCI-Naam: Caprylyl/Capryl Glucoside
CAS No.: 68515-73-1
Chemische Beschrijving: C8-10 vettige alcoholglucoside

 

EIGENSCHAPPEN

AC215 RSPO MB is een niet-ionische capillair-actieve stof die van natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt, natuurlijke die alcoholen en glucose uit installaties worden afgeleid. Zijn superieure eigenschappen omvatten: detergentie, het nat maken, het verspreiden en de vermindering van de oppervlaktespanning, verenigbaarheid, vooral schuimend bezit. Het stelt ook uitstekende alkalische en elektrolytweerstand tentoon en kan andere ingrediënten oplosbaar maken.

 

OPSLAG EN STANBILITY

Het product kan 24 maanden vanaf de fabricagedatum in de ongeopende originele container en bij kamertemperatuur worden opgeslagen.
Het zou tegen licht, hitte, zuurstof en vochtigheid moeten worden beschermd. Houd container gesloten strak. Zodra geopend, gebruik snel inhoud.

 

TOEPASSINGEN

AC215 RSPO MB kan voor bijtende, neutrale en zuurrijke harde oppervlaktereiniging voor het huishouden en de institutionele sector worden gebruikt, omdat het uitstekende bijtende stabiliteit en oplosbaarheid in hoogst geconcentreerde zout, alkali en capillair-actieve stofoplossing tentoonstelt.
AC215 RSPO MB stelt uitstekende oplosbaarheid, stabiliteit, oppervlakte en activiteit tussen twee raakvlakken in geconcentreerde zoute en alkalische oplossingen tentoon. Het kan ook als koppelingsagent in geconcentreerde capillair-actieve stofsystemen en in aanwezigheid van zout en alkali worden gebruikt. Het is compatibel met alle andere klassen van capillair-actieve agenten.

 

 

Contactgegevens
ANECO

Telefoonnummer : 86 25 66060698