products

AC818 kokosnotenbron (coco-Glucoside)

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AC818 (coconut source)
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Overeen te komen
Levertijd: Overeen te komen
Betalingscondities: Overeen te komen
Levering vermogen: Overeen te komen
Gedetailleerde informatie
Verschijning: Lichtgele kleverige vloeistof Stevige Inhoud: 50.0-52.0%
Vrije vettige alcohol: 1.0% maximum Gesulfateerde as: 3.0% maximum
Hoog licht:

Niet-ionisch capillair-actieve stof coco-Glucoside

,

De milde bron van de capillair-actieve stofkokosnoot

,

Mildness van het Cocoglucoside uitstekende het schuimen prestaties


Productomschrijving

PRODUCTnaam

AC818 (kokosnotenbron)

 

BESCHRIJVING

AC818 (kokosnotenbron) is een niet-ionische die capillair-actieve stof, van natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt. AC818 (kokosnotenbron) is zeer mild en gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Het product wordt over het algemeen gebruikt in shampoo, schuimbad, schoonmakende lotion en persoonlijke verzorging, wegens zijn uitstekende mildness,
het schuimen prestaties en capaciteit om irritatie te verminderen.

 

PRODUCTidentificatie

INCI-Naam: Coco-glucoside
CAS No.: 68515-73-1 & 110615-47-9

 

EIGENSCHAPPEN

AC818 (kokosnotenbron) is een niet-ionische capillair-actieve stof die superieure detergentie, het emulgeren, het doordringen en de verminderingseigenschappen van de oppervlaktespanning verstrekt. Het toont goede verenigbaarheid met anionische en amfotere capillair-actieve stoffen. Als alle APG-producten, is AC818 (kokosnotenbron) mild en gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

 

OPSLAG EN STANBILITY

Het product kan 24 maanden vanaf de fabricagedatum in de ongeopende originele container en bij kamertemperatuur worden opgeslagen.
Het zou tegen licht, hitte, zuurstof en vochtigheid moeten worden beschermd. Houd container gesloten strak. Zodra geopend, gebruik snel inhoud.

 

TOEPASSINGEN

AC818 (kokosnotenbron) wijd wordt gebruikt in persoonlijke verzorgingproducten, en formuleringen die vereisen dik makend gevolgen, wegens zijn unieke prestaties in het schoonmaken, het emulgeren en het dik maken.
AC818 (kokosnotenbron) is geschikt voor gebruik als basiscapillair-actieve stof of mede-capillair-actieve stof in kosmetische reinigende voorbereidingen.
- Shampoo
- Schuimbad
- Schoonmakende lotion
- Douchegel
- Hand en gezichtsreinigingsmiddelen

 

 

Contactgegevens
ANECO

Telefoonnummer : 86 25 66060698