products

AC1200 (Kokosnotenbron)

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AC1200 (coconut source)
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Overeen te komen
Levertijd: Overeen te komen
Betalingscondities: Overeen te komen
Levering vermogen: Overeen te komen
Gedetailleerde informatie
Verschijning: Lichtgeel troebel vloeistof/deeg Stevige inhoud: 50.0-53.0%
Vrije vettige alcohol: 1.0% maximum Gesulfateerde as: 3.0% maximum
Hoog licht:

Milde niet-ionische capillair-actieve stof

,

Lauryl Glucoside CAS 110615 47 9

,

Surfacant voor shampooschuimbad


Productomschrijving

PRODUCTnaam

AC1200 (kokosnotenbron)

 

BESCHRIJVING

AC1200 (kokosnotenbron) is een niet-ionische die capillair-actieve stof, van natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt. AC1200 (kokosnotenbron) is zeer mild en gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Het product wordt over het algemeen gebruikt in shampoo, schuimbad, schoonmakende lotion, scheef detergens, wegens zijn uitstekende mildness,
het schuimen prestaties en capaciteit om irritatie te verminderen.

 

PRODUCTidentificatie

INCI-Naam: Lauryl Glucoside
CAS No.: 110615-47-9

 

EIGENSCHAPPEN

AC1200 (kokosnotenbron) is een niet-ionische capillair-actieve stof die superieure detergentie, het emulgeren, het doordringen en de verminderingseigenschappen van de oppervlaktespanning verstrekt. Het toont goede verenigbaarheid met alle andere types van capillair-actieve stoffen. Synergistic en het dik maken gevolgen kunnen worden gevonden, vooral wanneer gemengd
met CAPB, SLS, SLES, enz. AC1200 (kokosnotenbron) is zeer efficiënt in harde oppervlaktereiniging en verwerking. Als alle APG-producten, is AC1200 (kokosnotenbron) mild en gemakkelijk biologisch afbreekbaar.
Er kan sedimentatie afhankelijk van opslagtijd zijn. In dit geval, zou het product v3o3or gebruik moeten tot eenvormig worden verwarmd en worden bewogen.

 

OPSLAG EN STANBILITY

Het product kan 24 maanden vanaf de fabricagedatum in de ongeopende originele container en bij kamertemperatuur worden opgeslagen.
Het zou tegen licht, hitte, zuurstof en vochtigheid moeten worden beschermd. Houd container gesloten strak. Zodra geopend, gebruik snel inhoud.

 

TOEPASSINGEN

AC1200 (kokosnotenbron) wijd wordt gebruikt in persoonlijke verzorgingproducten, harde oppervlaktereinigingsmachines, agrochemische emulgators en formuleringen die vereisen dik makend gevolgen, omdat zijn unieke prestaties in het schoonmaken, het emulgeren en het dik maken.

 

 

Contactgegevens
ANECO

Telefoonnummer : 86 25 66060698