Bericht versturen
products

AC8170N (Caprylyl/Capryl-Glucoside)

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AC8170N
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Overeen te komen
Levertijd: Overeen te komen
Betalingscondities: Overeen te komen
Levering vermogen: Overeen te komen
Gedetailleerde informatie
Verschijning: Lichtgele dikke vloeistof Stevige inhoud: 68.0-72.0%
Vrije vettige alcohol: 1.0% maximum Gesulfateerde as: 4.0% maximum

Productomschrijving

PRODUCTnaam

AC8170N

 

BESCHRIJVING

AC8170N is een niet-ionische die capillair-actieve stof van natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt. Het is zeer mild en gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Het product wordt over het algemeen gebruikt als secundaire capillair-actieve stof voor het reinigen van producten, wegens zijn uitstekende mildness, het schuimen prestaties en capaciteit om irritatie te verminderen.

 

PRODUCTidentificatie

INCI-Naam: Caprylyl/Capryl Glucoside
CAS No.: 68515-73-1
Chemische Beschrijving: C8-10 vettige alcoholglucoside

 

EIGENSCHAPPEN

AC8170N is een niet-ionische capillair-actieve stof die van natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt, natuurlijke die alcoholen en glucose uit installaties worden afgeleid. Zijn superieure eigenschappen omvatten: detergentie, het nat maken, het verspreiden en de vermindering van de oppervlaktespanning, verenigbaarheid, vooral schuimend bezit. Het stelt ook tentoon
de uitstekende alkalische en elektrolytweerstand en kan andere ingrediënten oplosbaar maken.

 

OPSLAG EN STANBILITY

Het product kan 24 maanden vanaf de fabricagedatum in de ongeopende originele container en bij kamertemperatuur worden opgeslagen.
Het zou tegen licht, hitte, zuurstof en vochtigheid moeten worden beschermd. Houd container gesloten strak. Zodra geopend, gebruik snel inhoud.

 

TOEPASSINGEN

AC8170N kan voor bijtende, neutrale en zuurrijke harde oppervlaktereiniging voor het huishouden en de institutionele sector worden gebruikt, omdat het uitstekende bijtende stabiliteit en oplosbaarheid in hoogst geconcentreerde zout, alkali en capillair-actieve stofoplossing tentoonstelt.
AC8170N is het lage giftige, lage irriteren en gemakkelijk biologisch afbreekbaar om te villen. Zo kan het wijd in persoonlijke verzorgingproducten en huishoudendetergentia worden gebruikt: de dagroom, de nachtroom, de lichaamscrème & de lotion, de shampoo en de hand romen, enz. af
AC8170N is ook een goede keus voor de industriële en institutionele reinigingsmachines (van I&I), vooral voor harde oppervlaktereiniging en verwerking voor zijn hoge alkalische stabiliteit en hydrotroping capaciteit.

 

 

Contactgegevens
ANECO

Telefoonnummer : 86 25 66060698